Zendingen per luchtvracht naar alle bestemmingen wereldwijdLuchtvracht verzenden

Luchtvracht verzenden? Jouw goederen zo snel mogelijk naar het Midden-Oosten, Australië, Azië, Amerika of een andere bestemming vervoeren? Dan is luchtvracht de meest voor de hand liggende oplossing. Niet alleen voor de grotere bedrijven, maar ook voor het midden- en kleinbedrijf. Als ervaren transport bemiddelingsbureau verstuurt TransportPartner jouw luchtvracht van en naar bijna iedere gewenste locatie wereldwijd. Van luchthaven tot luchthaven, van deur tot deur, of van luchthaven tot deur en vice versa. Onze professionele en betrouwbare diensten zorgen voor efficiënt transport van jouw goederen.

De complete afhandeling van luchtvracht

Jouw goederen zo snel mogelijk van A naar B laten vervoeren? Dat doe je het beste via luchtvracht. Van alle transportopties die er bestaan, verloopt deze verreweg het snelst. TransportPartner heeft jarenlange ervaring met luchtvracht. Daarmee bedoelen we niet alleen het feitelijke vervoer zelf, maar alles wat daarmee te maken heeft, waaronder douanebegeleiding. We beschikken over de benodigde certificeringen en werken direct samen met een breed netwerk aan luchtvaartmaatschappijen.

Voor (relatief) grote verzendingen buiten Europa

Het verzenden van luchtvracht is vooral een raadzame beslissing wanneer je een (relatief) grote zending hebt die je naar een bestemming buiten de Europese Unie wilt laten vervoeren. De reden daarvoor is dat de screening, luchthaven- en douaneafhandeling en het laden en lossen het grootste deel van de prijs bepalen. De omvang van de zending is daarop minder van invloed. Ook wanneer er enige haast is geboden bij de levering, kies je bij veel bestemmingen voor luchtvracht.

Redenen om voor luchtvracht verzenden te kiezen

Het woord luchtvrachtzending roept al gauw het beeld van een hoog prijskaartje op. Ook doet het mensen niet zelden vermoeden dat deze dienstverlening uitsluitend is bedoeld voor grote bedrijven. Dat hoeft echter lang niet altijd het geval te zijn. Luchtvracht is een toegankelijke manier van transport, zeker wanneer je dit door een expediteur als TransportPartner laat regelen. Er zijn verschillende voordelen om voor deze transportvorm te kiezen.

Snelheid

Vanzelfsprekend is een vrachtverzending per luchttransport de snelste manier van vervoer die er bestaat. Vooral naar landen als de Verenigde Staten of Australië zijn er geen snellere oplossingen. Zeker wanneer er enige haast bij geboden is, dan kun je het beste voor luchtvracht kiezen. Ter vergelijking: het transporteren van goederen van Amsterdam naar de westkust van de Verenigde Staten neemt al gauw vijf weken in beslag. Kies je voor luchtvracht, dan bedraagt dit slechts enkele dagen.

Goederen kort voor de vlucht aanleveren

De spullen die je wilt laten transporteren, hoef je pas kort voor de vlucht aan te leveren. Dat maakt sneller schakelen mogelijk en geeft je de flexibiliteit die je nodig hebt.

Voor grote en kleinere zendingen

Ongeacht het feit dat luchtvracht doorgaans voor (middel)grote zendingen wordt gebruikt, is deze transportvorm ook een mogelijkheid voor kleinere zendingen. Voor vrijwel alles wat je wilt versturen is zo wel luchtvracht mogelijk.

De kosten van het verzenden van luchtvracht

Welke kosten er aan het verzenden van luchtvracht zijn verbonden, is vooraf niet te zeggen. Dit is afhankelijk van de omvang en het volume van de zending, net als de plaats van bestemming en de afstand die daartoe moet worden afgelegd. Het is waar dat de kosten voor luchttransport hoger liggen dan zeetransport. Bij zeetransport geldt namelijk een vaste prijs per container, terwijl luchtvaarttransporteurs het aantal goederen en het gewicht daarvan gebruikt om de prijs te berekenen. TransportPartner geeft openheid van zaken en hanteert ook zelf als exporteur eerlijke prijzen. Zo weet je precies waar je aan toe bent en betaal je nooit meer dan noodzakelijk is.

Welke goederen kunnen per luchtvracht worden verzonden?

Het is je waarschijnlijk wel bekend dat niet alle soorten goederen per vliegtuig mogen worden vervoerd. Er gelden strikte regels die per land ook nog eens kunnen verschillen. Over de eisen die omtrent jouw vracht gelden, kunnen we je van uitgebreide adviezen voorzien. TransportPartner is op de hoogte van de complete wet- en regelgeving.

Air cargo shipmentsFull-service dienstverlening door TransportPartner

TransportPartner staat voor een full-service dienstverlening. Dit betekent dat we niet alleen de verzending zelf voor je regelen, maar ook de daarvoor benodigde documenten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan exportdocumenten en douanedocumenten. Doordat je bij ons alle diensten onder één dak vindt, ben je in één keer volledig ontzorgd.

Luchtvracht verzenden? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!

TransportPartner is een partij met jarenlange ervaring, de benodigde kennis én een uitgebreid netwerk dat tot alle uithoeken van de wereld strekt. Zo kunnen we jouw internationale transport per vliegtuig tot in de puntjes regelen. Zo valt er een last van je schouders en kun je je focussen op andere zaken die eveneens je aandacht vragen. En dat alles tegen scherpe tarieven. Ben je geïnteresseerd in het verzenden van je goederen per luchtvracht? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Ook indien je nog vragen hebt, staan onze medewerkers graag voor je klaar.

 

Vraag middels onderstaand formulier je vrijblijvende, Luchtvracht offerte aan

    E-mail

    Telefoonnummer

    Opmerkingen