Over ons

Hoe we werken en hoe we erin slagen onze klanten tevreden te houden.

Over

Transport Partner

TransportPartner is een transport bemiddelingsbureau dat is ontstaan vanuit een samenwerking tussen vier professionals. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in de logistiek. Vanuit onze activiteiten in deze jaren hebben wij veel kennis opgedaan en een zeer uitgebreid netwerk weten op te bouwen. Deze kennis en dit netwerk stellen we via TransportPartner graag ter beschikking.

Onze

Kracht

Wij zetten ons in om al onze klanten op het logistieke vlak volledig te ontzorgen. Hierbij zetten wij onze jarenlange ervaring in om daadwerkelijk de juiste transportoplossingen voor elke transportvraag te vinden. Wij brengen vraag en aanbod effectief bij elkaar, waarbij wij voortdurend focussen op het bereiken van een optimale klanttevredenheid. Juist omdat wij zelf geen transporten uitvoeren kunnen we volledig focussen op het vinden van de beste transportoplossingen voor onze klanten. Dáár ligt onze kracht.

Onze

Missie

Naast het volledig ontzorgen van onze klanten, is TransportPartner ook milieubewust bezig. Omdat wij doelgericht zoeken naar transporteurs die op het gewenste traject al werkzaam zijn, proberen we bij te dragen aan efficiëntere inzet van voertuigen, minder gereden kilometers en een veel lagere uitstoot. Ook doen we ons uiterste best, om daar waar mogelijk, elektrische, en schonere voertuigen in te zetten.

Contact

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren en adviseren je graag.